activiteiten scheveningen
Evenement

Bedrijfsuitje organiseren? Vind hier leuke activiteiten Scheveningen!

Een bedrijfsuit organiseren is geen gemakkelijke klus. Je kunt niet ieder jaar hetzelfde voorstellen. En je wil misschien toch iets originelers doen dan zo’n traditionele bedrijfsborrel. Hoe krijg je iedereen enthousiast om mee te doen? En hoe organiseer je een dag waarover alle medewerkers nog maanden napraten. Een bedrijfsuitje organiseren dat anders is dan alle anderen, zorgt ervoor dat je medewerkers elkaar op een andere manier leren kennen. Dat kan alleen maar positief uitpakken op de werkvloer.

Scheveningen activiteiten voor elk wat wils

Scheveningen heeft alles wat je nodig hebt om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Op het strand kun je je actief uitleven. In de gezellige strandtenten kun je heerlijk genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. En er zijn volop workshops waar je nieuwe dingen kunt leren. Ook kun je bijvoorbeeld de stad ontdekken gebruik makend van een GPS speurtocht. Veel activiteiten zijn gericht op teambuilding of hebben juist een competitief element in zich.

activiteiten scheveningen

Scheveningen activiteiten teambuilding

Voor wat betreft de activiteiten die specifiek richten op teambuilding kun je denken aan een workshop schilderen. Je werkt samen aan een groot schilderij, misschien wordt het wel net zo’n prachtig stuk als Panorama Mesdag! Een ander idee om de samenwerking van je team te bevorderen is het doen van de Robinson Crusoe activiteit. In een groep neem je het op tegen een bende kannibalen die jullie vasthouden op een eiland. Alleen samen kunnen jullie ontsnappen!

Competitief bedrijfsuitje organiseren

Bij competitieve activiteiten kun je denken aan een beachvolleytoernooi, of beach zeskamp. Neemt de afdeling verkoop het op tegen de afdeling technische dienst? Of maak je juist gemengde teams? Reken maar dat de winnaars en verliezers er nog vaak over discussiëren bij de koffieautomaat! Maar ook een city game of een i-pad team tour is een leuke manier om Scheveningen èn je collega’s te leren kennen!

activiteiten scheveningen

Alle leuke activiteiten Scheveningen op een rij

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Zuid-Holland, kijk dan hier eens welke activiteiten Scheveningen te bieden heeft. Neem gerust contact op met Flitz-events, wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen je graag een handje! Benieuwd welke activiteiten Scheveningen nog meer voor je in petto heeft? Kijk rustig verder op onze site!