trouwen-buitenland
Geen categorie

Een bruiloft in het buitenland

Ga jij trouwen in het buitenland? Dat moet natuurlijk perfect geregeld worden! Je wilt niet voor verrassingen komen te staan wanneer de bruiloft aanbreekt. Vooral wanneer je trouwt in het buitenland, is het voor jou nog belangrijker om alles op tijd te regelen. Regel daarom jouw trouwjurk vast bij New Styling! Waar je precies op moet letten, vertellen we jou.

Bekijk de locatie

Misschien ben je al eens op locatie geweest, dan heb je een streepje voor. De gebouwen en locaties kunnen per land enorm van elkaar verschillen. Wanneer je online zoekt, zult je hoogstwaarschijnlijk alleen de mooiste foto’s van de locaties zien. Zorg er daarom altijd voor dat je de locatie eerst met eigen ogen hebt gezien, voordat je de locatie bespreekt. 

Bruidsmode

De bruidsmode moet niet alleen aansluiten op jouw wensen, maar hou ook rekening met de locatie en cultuur. Kijk eens naar bruidsmode in Bunschoten voor inspiratie. Ga je trouwen op het strand? Trek dan een jurk aan die los is en schoenen met een platte zool. Denk daarnaast ook aan wat gepast is voor de cultuur. Mag je bijvoorbeeld voor een jurk gaan waar veel huid te zien is of moet dit bedekt zijn? Ga dit eerst na! 

Documenten

Voor een aantal landen heb je specifieke documenten nodig om te mogen trouwen. Voordat je het vliegtuig pakt met je partner naar het land van bestemming, zorg ervoor dat je dit geregeld hebt. Denk hierbij aan een geboorteakte en huwelijksbevoegdheidsverklaring. Deze kun je opvragen bij de burgerlijke stand van Nederland. 

Honeymoon!

Regel niet alleen de trouwdag, maar ook de honeymoon die daarna volgt. Dit kan in hetzelfde land zijn, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om naar een ander land te reizen. Regel deze reis ook ruim voordat je naar het land van bestemming gaat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *