trouwjurk
Geen categorie

Trouwjurk voor iedere lichaamsvorm

Iedere vrouw heeft een andere lichaamsvorm en dat maakt ons juist uniek wanneer we gaan trouwen. Vaak is het zo dat je bij het passen erachter komt welke trouwjurk het beste bij jouw lichaamsvorm past. Toch zijn er bepaalde richtlijnen die je aan kunt houden welke trouwjurk het meest geschikt is per lichaamsvorm.

Zandloperfiguur

Een zandloper figuur kenmerkt zich door een smalle taille in combinatie met bredere schouders en heupen. Hierbij zijn staan de heupen en schouders in evenwicht met elkaar. Bij een zandloperfiguur past vaak een trouwjurk die de nadruk legt op de taille. Denk hierbij aan een strapless jurk als je wat vollere buste hebt. Een nauwsluitende jurk past ook perfect bij een zandloperfiguur. Heb je een zandloperfiguur? Pas dan eens de bruidsmode in Alkmaar

Peer figuur

Bij een peerfiguur is het vaak zo dat de buste wat kleiner zijn en de heupen breder. Je kunt hierbij de nadruk meer leggen op een dichte decolleté door een jurk met lange mouwen en een rok die soepel over de heupen valt. Een peerfiguur is lastiger in te schatten, omdat de één wel heupen wil accentueren en de ander het juist te veel vind. Pas daarom de juiste bruidsjurk in Zaandam om te kijken welke jurk geschikt is. 

Een recht en smal figuur

Wanneer je schouders, taille en heupen ongeveer gelijk zijn, wordt er gesproken van een recht figuur. Je kunt hiermee spelen door een jurk te kiezen met een wijd uitlopende rok, zoals een prinsessenjurk. Kijk hierbij vooral naar jurk met Asymmetrische vormen. Hiervoor raden wij aan om eens te kijken bij Bruidsmode Haarlem.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *