Tenten kopen
Evenement

Vervaardigen van kwaliteit tentdoek

Sinds 2014 zit in het midden van het land Triplestents die is gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzaam en kwalitatief tentdoek. Gericht op bedrijven die zich willen onderscheiden op de markt met een flextent of een stretchtent. Zoek je een stretchtent te koop dan ben je hier aan het juiste adres. De ervaring leert dat bij dit bedrijf kwaliteit en duurzaamheid bovenaan staat, hierdoor heb je niet alleen een goede tent maar ook één waar je jarenlang plezier van hebt.

Stretchtent

Waterdichte stretchtent

De geavanceerde fabricagetechnieken met doorgestikte lussen en dubbele baan lassen garanderen dat je een stevige tent koopt die bestand is tegen water. Heb je een evenement en wil je hierbij een logo op het doek dan is dit uiteraard mogelijk. De tenten zijn lichtgewicht en eenvoudig op te zetten zonder extra personeel in te moeten huren. De kleur van het doek zal niet verweren, het is getest voor 1000 UV uren. Ook de naden van de stretchtent zijn waterdicht vervaardigt.

Tent met verlichting

Een stretchtent is eenvoudig schoon te houden

Omdat er een dubbelzijdige coating is aangebracht, is het tentdoek extra beschermd tegen beschadigingen en vuil. Komt er toch vuil op het doek dan is dit eenvoudig eraf te halen. De doeken zijn ook extra behandeld voor de brandveiligheid en voldoen een de hoogste eisen hiervan. De constructie van de stretchtent is getest en tot windkracht 9 kun je gebruik maken van de tent zonder dat deze kapot waait. Extra personeel voor het opzetten en afbreken is niet nodig vanwege de lichtgewicht constructie.